STW.nl

U bent hier

Take-off actueel

Take-off is een programma voor het stimuleren en ondersteunen van bedrijvigheid en ondernemerschap vanuit de wetenschap. Lees meer over het programma Take-off.
 
Take-off voorjaar 2018
Het financieringsinstrument Take-off heeft jaarlijks twee rondes voor financieringsaanvragen van starters. Bekijk de mogelijkheden per starter voor de ronde van voorjaar 2018.
 
Financiering academische (WO-)starters
Voor academische starters is het mogelijk om in de rondes voor voorjaar 2018 aanvragen in te dienen bij 'Take-off WO fase 1' en 'Take-off fase 2: vroegefasetrajecten (WO, HBO en TO2)'. Deze programma’s worden uitgevoerd door NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen.  
 
Financiering hbo-starters
Voor hbo-starters is het mogelijk om in de rondes voor voorjaar 2018 aanvragen in te dienen bij het programma 'Take-off hbo fase 1: haalbaarheidsstudies'. Dit programma wordt uitgevoerd wordt door het Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek SIA. Daarnaast kunnen hbo-starters ook een aanvraag indienen bij 'Take-off fase 2: vroegefasetrajecten (WO, HBO en TO2)', een programma dat wordt uitgevoerd door NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen.  
 
Financiering TO2-starters
Voor TO2-starters is het mogelijk om in de rondes voor voorjaar 2018 aanvragen in te dienen in het programma 'Take-off TO2 fase 1: haalbaarheidsstudies'. Indienen kan ook bij  het programma 'Take-off fase 2: vroegefasetrajecten (WO, HBO en TO2)'. Beide programma’s worden uitgevoerd door NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen. 
 
Open calls Take-off voorjaar 2018
Bekijk het overzicht van de open calls Take-off voorjaar 2018:
 
 
Tijdspad Take-off voorjaar 2018
  • Deadline indienen intentieverklaringen: 6 februari 2018, 14:00 uur CET.
  • Deadline indienen uitgewerkte aanvragen: 6 maart 2018, 14:00 uur CET (Intentieverklaring is verplicht om een uitgewerkt voorstel in te kunnen dienen).
  • Interviews met de aanvragers: mei 2018
  • Publicatie honoreringen: 25 juni 2018 verwacht (onder voorbehoud).

‚Äč
Honoreringen Take-off 

 
 Ga terug naar Take-off