STW.nl

U bent hier

Open calls

Op deze pagina staan de financieringsinstrumenten en/of programma's die openstaan voor het indienen van onderzoeksaanvragen. U kunt een onderzoeksaanvraag indienen via ISAAC, het elektronisch indienloket van STW/NWO. Door op de knop Nu aanvragen te klikken, wordt u verbonden met ISAAC. Richtlijnen en formulieren voor het indienen van aanvragen vindt u op de pagina Aanvrager.

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Vidi 2017

Vidi is een financieringsinstrument uit de Vernieuwingsimpuls. Het stelt onderzoekers, die al een aantal jaren onderzoek doen op postdocniveau, in staat een eigen vernieuwende onderzoekslijn te ontwikkelen en daartoe zelf één of meer onderzoekers aan te stellen.

Partnership NWO Domain TTW-Nutricia

The call “New concepts for specialized nutrition that influence immune fitness” is open for project proposals on translational research in “immune fitness”: from scientific, mechanistic ideas, to nutritional concepts that influence “immune fitness”, to benefits in specific health areas, in other words, from ingredients to the (proof of concept) pilot trials in humans.

Take-off WO fase 1 haalbaarheidsstudies

De zevende ronde van Take-off WO, een programma voor het stimuleren en ondersteunen van bedrijvigheid en ondernemerschap vanuit de wetenschap, is open voor aanvragen.

Take-off TO2 - fase 1 haalbaarheidsstudies

De eerste ronde van Take-off TO2, een programma voor het stimuleren en ondersteunen van bedrijvigheid en ondernemerschap vanuit TO2-instellingen, is open voor aanvragen.

Take-off fase 2 Vroegefasefinanciering

Take-off fase 2 is nu open voor aanvragen van starters vanuit academische instellingen, hbo-instellingen en TO2-instellingen. Take-off is een programma voor het stimuleren en ondersteunen van bedrijvigheid en ondernemerschap vanuit de (toegepaste) wetenschap, is open voor aanvragen.

Open mind 2017

Open Mind is een laagdrempelige mogelijkheid om gewaagde onderzoeksideeën te kunnen uitvoeren. Het programma staat open voor verrassende onderzoeksideeën die kunnen leiden tot een duidelijke maatschappelijke toepassing. De nadruk ligt op nieuwe ideeën die nog niet eerder zijn uitgevoerd binnen de huidige onderzoekslijnen van de indieners. Vijf voorstellen ontvangen een jaar onderzoeksfinanciering van maximaal 50.000 euro.

HTM 2017

Op initiatief van de Topteams van de Topsectoren High Tech Systemen en Materialen (HTSM), Chemie en Energie organiseert het NWO-domein TTW samen met het Materials innovation institute (M2i) de materialen-calls. Het doel van deze calls is een impuls te geven aan het wetenschappelijk materialenonderzoek in Nederland.

Novel Antibacterial Compounds and Therapies Antagonizing Resistance (NACTAR)

The call “Novel Antibacterial Compounds and Therapies Antagonizing Resistance’ (NACTAR)” is open for project proposals which facilitate research and development of new antimicrobial molecules and alternatives to antibiotics, which should become available for the healthcare system for a fair and affordable price.

Workshop Physics with Industry 2017

Voor de Workshop Physics with Industry worden bedrijven gezocht met complexe vraagstukken waar jonge fysici aan kunnen werken. Bedrijven profiteren door deze workshop van de denkkracht van onderzoekers, de onderzoekers ervaren hoe zij bij kunnen dragen aan de industrie.

Partnership NWO-domein TTW-Rijk Zwaan

The call “Digital Phenotyping of plant-pathogen interactions” is available for research that enables accurate and quantitative phenotyping of pathogens or pests on diseased plant material through a combinational approach of hardware selection and development, 3D imaging and/or visualization of pathogens.

Pagina's