STW.nl

U bent hier

Deadline indienen HTM 2017

1 augustus 2017
Op initiatief van de Topteams van de Topsectoren High Tech Systemen en Materialen (HTSM), Chemie, en Energie organiseert NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen samen met het Materials innovation institute (M2i) deze materialen-call met het doel een impuls te geven aan het wetenschappelijk materialenonderzoek in Nederland.
 
Deze negende call wordt geleid door NWO-domein TTW en adresseert de prioriteitsgebieden van de roadmap Hightech Materials (topsector HTSM), de roadmap Chemistry of Advanced Materials (topsector Chemie) en het thema Materials for Sustainable Energy (topsector Energie), die zijn opgesteld in samenwerking tussen wetenschappers en bedrijven.
 
Projectvoorstellen die passen binnen de roadmaps of het thema zijn welkom. Vanuit NWO is er maximaal M€ 1.5 beschikbaar. Voor de financiering van deze onderzoeksprojecten is naast de NWO-bijdrage per project een private cash cofinanciering van 50 procent vereist.
 
Indienen is mogelijk tot 1 augustus 2017, 14:00 uur. U kunt indienen via het online aanvraag- en rapportagesysteem ISAAC.