STW.nl

U bent hier

HTM 2017

Status 
Gesloten
Opening 
26 juni 2017
Budget 
1.500.000
Tags 
HTM
Deadline 
1 augustus 2017 - 2:00pm
Call Type 
Open

Op initiatief van de Topteams van de Topsectoren High Tech Systemen en Materialen (HTSM), Chemie, en Energie organiseert NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen samen met het Materials innovation institute (M2i) deze materialen call met het doel een impuls te geven aan het wetenschappelijk materialenonderzoek in Nederland.

 
Deze negende call wordt geleid door NWO-domein TTW en adresseert de prioriteitsgebieden van de roadmap Hightech Materials (topsector HTSM), de roadmap Chemistry of Advanced Materials (topsector Chemie) en het thema Materials for Sustainable Energy (topsector Energie), die zijn opgesteld in samenwerking tussen wetenschappers en bedrijven.
 

Projectvoorstellen die passen binnen de roadmaps of het thema zijn welkom. Vanuit NWO is er maximaal M€ 1.5 beschikbaar. Voor de financiering van deze onderzoeksprojecten is naast de NWO-bijdrage per project een private cash cofinanciering van 50 procent vereist.

Indienen is mogelijk tot 1 augustus 2017, 14:00 uur. U kunt indienen via het online aanvraag- en rapportagesysteem ISAAC.

Beschikbare documenten:

- HTM 2017 call for proposals
- HTM 2017 application template
- Beoordeling passendheid projectvoorstel in roadmap
- Verklaring en ondertekening aanvrager
- Financiƫle planning
- Formulier Data management section

Contactpersoon