STW.nl

U bent hier

Perspectiefronde 2016-2017

Financieringsinstrument 
Status 
Gesloten
Opening 
3 oktober 2016
Budget 
16,5 miljoen euro
Deadline 
3 november 2016 - 2:00pm
Call Type 
Open

In de Perspectiefronde 2016-2017 hebben onderstaande 12 aanvragen de uitnodiging van het TTW bestuur ontvangen om een uitgewerkt voorstel in te dienen voor Fase 3. Een toelichting op deze aanvragen vindt u via deze link, door te klikken op de betreffende programmatitel.

Echte innovatie vraagt vaak een grootschalige aanpak. Om een innovatieve doorbraak te verwezenlijken moet je nieuwe onderzoekslijnen opzetten, oude netwerken overstijgen en een innige samenwerking creëren tussen wetenschappers en bedrijfsleven. Het financieringsinstrument Perspectief richt zich op het stimuleren daarvan.

Deze Perspectiefronde is op 3 oktober 2016 geopend. In deze ronde is circa 16,5 miljoen euro inclusief btw beschikbaar voor programma’s die passen binnen de 9 Topsectoren. De procedure bestaat uit 3 fasen.

  • Fase 1: Deadline 3 november 2016, 14.00 uur 's middags
  • Fase 2: Deadline 8 december 2016, 14:00 uur ’s middags
  • Fase 3: Deadline 18 mei 2017, 14:00 uur ’s middags
    • Programmavoorstel: Uitwerking van geselecteerde programma-ontwerpen.

 

Met betrekking tot de deadlines wordt het NWO beleid Handhaving van Deadlines gevolgd: "Te laat is te laat!".

Gebruik in alle correspondentie omtrent uw programma-ontwerp de specifieke code P16-XX, waarbij XX staat voor het nummer dat uw programma-initiatief heeft gekregen op de STW website na indiening.

Ingeleverde initiatieven
Een overzicht van de initiatieven die tot nu toe zijn ingediend is hier te vinden. NB Omdat voor de publicatie van het initiatief door het programmabureau een handeling uitgevoerd moet worden kan het enige tijd (max. 24 uur) duren voordat uw initiatief zichtbaar is op de website.

Belangrijke documenten:

 

Documents in English:

 

Heeft u vragen over Perspectief of wilt u een afspraak maken om uw plannen te bespreken? Neem dan contact met Perspectief-coördinator Anke Stekelenburg.