STW.nl

U bent hier

Physics with Industry 2016

21 november 2016
De workshop Physics with Industry vindt dit jaar plaats op 21 t/m 25 november in het Lorentz Center te Leiden. Tijdens de workshop buigen zo'n vijftig fysici zich over vijf problemen die zijn aangedragen door de industrie.
 
Het doel van deze workshop is (jonge) fysici actief mee te laten helpen om problemen uit de industrie op te lossen, hen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en bedrijven in contact te brengen met talent. Deelnemers zijn natuurkundigen van Europese onderzoeksinstellingen en onderzoekers van de deelnemende bedrijven. De meeste deelnemers zijn promovendus of postdoc. Daarnaast is een aantal senior onderzoekers betrokken om de voortgang en wetenschappelijke kwaliteit te waarborgen. 
 
Datum
21 t/m 25 november 2016
 
Locatie
Lorentz Center in Leiden
 
Registratie geopend
De workshop is bedoeld voor promovendi en postdocs werkzaam in de (toegepaste) fysica. Ge├»nteresseerden kunnen zich registreren via de website van het Lorentz Center. De registratiedeadline is 14 oktober 2016.
 
Deelnemende bedrijven
De vijf bedrijven die aan de workshop deelnemen hebben hun casus beschikbaar gesteld. Klik op een bedrijfsnaam om de betreffende casus te downloaden.
 
Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met met Melvin Kasanrokijat, program officer van STW.