STW.nl

U bent hier

VENI 2018

Financieringsinstrument 
Status 
Gesloten
Opening 
2 november 2017
Budget 
250.000 euro per aanvraag
Deadline 
10 januari 2018 - 2:00pm
Call Type 
Open
Als gevolg van een technische storing met ISAAC werd de deadline voor het indienen van een Veni voorstel verschoven naar woensdag 10 januari 14.00 uur. De call is nu gesloten.
 
Vernieuwingsimpuls Veni is een financieringsinstrument voor pas gepromoveerde onderzoekers.

Waarvoor
Veni is een financieringsinstrument uit de Vernieuwingsimpuls. Het geeft pas gepromoveerde onderzoekers de kans om gedurende drie jaar hun ideeën verder te ontwikkelen.

Voor wie
Veni is gericht op excellente onderzoekers die onlangs gepromoveerd zijn. U bent aan het begin van uw wetenschappelijke carrière en vertoont een opvallend talent voor wetenschappelijk onderzoek. De Veni ronde 2018 staat open voor onderzoekers die op 1 januari 2018 maximaal drie jaar geleden gepromoveerd zijn.

Vanwege zorgtaken of bij een opleiding tot klinisch specialist kan deze termijn worden verlengd volgens de extensieclausule. Raadpleeg de lijst van opleidingen die hiervoor in aanmerking komen. Nadere informatie hierover staat in het document 'Veelgestelde vragen'.

U kunt maximaal twee keer een aanvraag indienen voor Veni. Ook als buitenlandse onderzoeker kunt u deze financiering aanvragen.

Meer informatie
Voor meer informatie zie de website van NWO of neem contact op via veni-ttw@nwo.nl.