STW.nl

U bent hier

Samenwerkingsprogramma STW-EW Embedded Systemen

Embedded Systemen call for proposals

Technologiestichting STW en NWO-gebied Exacte Wetenschappen hebben 2,5 M€ ter beschikking gesteld voor projecten die passen binnen de HTSM-roadmap Embedded Systemen. De passendheid van de voorstellen wordt beoordeeld/bevestigd door de industriële roadmaptrekker van de HTSM-roadmap Embedded Systemen, Hans Geelen van Océ Technologies, http://www.htsm.nl/Innovatie/Roadmaps/Embedded_Systems.

De voorstellen worden op dezelfde wijze beoordeeld als voorstellen in het Open Technologie Programma (OTP) van STW. De richtlijnen en documenten die voor OTP-voorstellen gelden, gelden ook voor de Embedded-Systemen-voorstellen. Er is geen sluitingsdatum voor indiening. Bij indiening dient men echter wel aan te geven dat dit voorstellen in het Embedded-Systemen-programma zijn.

Elk voorstel wordt door STW voorgelegd aan de industriële roadmaptrekker Embedded Systemen om te beoordelen of het binnen deze roadmap past. Indien dit zo is, zal dit door middel van een brief met handtekening worden vastgelegd. Het verdient aanbeveling voorafgaand aan de indiening met de industriële roadmaptrekker af te stemmen of een projectvoorstel binnen de roadmap past.

STW en NWO-EW roepen onderzoekers op om voorstellen op de onderwerpen van de roadmap Embedded Systemen in te dienen.

Zie ook de call-pagina voor Embedded Systemen.

 

Financieringsinstrument 
Doel 
Technologiestichting STW en NWO-gebied Exacte Wetenschappen hebben 2,5 M€ ter beschikking gesteld voor projecten die passen binnen de HTSM-roadmap Embedded Systemen. De passendheid van de voorstellen wordt beoordeeld/bevestigd door de industriële roadmaptrekker van de HTSM-roadmap Embedded Systemen, Hans Geelen van Océ Technologies.
Begindatum 
25-06-2013
Einddatum 
dd-mm-jjjj
Subscribe to RSS - Samenwerkingsprogramma STW-EW Embedded Systemen