STW.nl

U bent hier

Samenwerkingsprogramma Plasma Conversion of CO2

Technologiestichting STW en netwerkbedrijf Alliander hebben besloten om gezamenlijk een onderzoeksprogramma op het gebied van Plasma Conversie van CO2 te financieren. Dit nieuwe programma is onderdeel van een breed multidisciplinair onderzoeksprogramma op het gebied van CO2 neutrale brandstoffen dat is opgezet vanuit het NWO thema Duurzame Energie. Het overkoepelende programma is afgestemd met de Topsector Energie en valt onder het Topconsortium Gas, thema Power2Gas/Gas2Power.

De call wordt geleid door STW. Projectvoorstellen die voldoen aan de voorwaarden zoals die in de call zijn geformuleerd kunnen worden ingediend via het elektronisch subsidieaanvraagsysteem Iris van STW. Voor de call is een maximum budget van M€ 2 beschikbaar. Eventuele in-kind en in-cash bijdragen van bedrijven komen hier nog bovenop. Indieners kunnen per project maximaal k€ 750 subsidie aanvragen. Voor projectaanvragen met een budget boven k€ 500 is bedrijfssteun verplicht, tenzij wordt samengewerkt met Alliander. Aanvullende bedrijfssteun is in dat geval niet verplicht.

Indienen kan vanaf heden tot 3 december 2013 11:59 uur (a.m.)

Beschikbare documenten:
Call for Proposals Plasma Conversion of CO2
STW-Alliander programme description
Application template Plasma Conversion of CO2
Financial Planning FP Form
Declaration and Signing by the Applicant

 

Doel 
Technologiestichting STW en netwerkbedrijf Alliander hebben besloten om gezamenlijk een onderzoeksprogramma op het gebied van Plasma Conversie van CO2 te financieren. Voor de call is een maximum budget van M€ 2 beschikbaar. Indieners kunnen per project maximaal k€ 750 subsidie aanvragen.
Begindatum 
2017
Contactpersoon  
Subscribe to RSS - Samenwerkingsprogramma Plasma Conversion of CO2